20 juni 2015 – Mizomer in Haerst

Op 20 juni 2015 vond het jaarlijkse midzomernacht concert plaats in Haerst. Klik op de link hieronder voor het programmaboekje en de foto’s.
Fijn dat u er was en graag tot een volgende keer!

programmaboekje
Foto’s

———————————————————————————————————————

21 juni 2014 – Sehnsucht am Vecht – Verlangens in de nacht

Musica Michaelis luidde op 21 juni 2014 samen met Huygens Consort het begin van de zomer in. Een intieme avond vol muziek en verassingen. Op en rondom de pont was de gehele avond muziek te horen. De belangstelling voor dit evenement was ondanks het matige zomerweer groot.

Lees de recensie van Weblog Zwolle
——————————————————————————————————————————

 24 december 2014-Amadeus

Het gezelschap The Young Ones richt zich op talentontwikkeling in Oost-Nederland. Een voorstelling als Amadeus M. leent zich daartoe bij uitstek. Er is live muziek door het prachtig spelende orkest Musica Michaelis. De speelruimte die de groep ter beschikking heeft, is zonder meer ideaal te noemen: een voormalige katholieke kerk aan de rand van de binnenstad.                                                           http://www.theaterkrant.nl/recensie/amadeus-m-2/the-young-ones/

——————————————————————————————————————————

 

23 juni 2012 – Pontpoëzie

Onder de naam Pontpoëzie was er zaterdagavond 23 juni bij het veerpontje van Haerst poëzie en muziek te beluisteren. 10 dichters van formaat, ondersteund door musici van ons orkest Musica Michaelis, lieten de hele avond op vijf verschillende plekken op- en rondom de pont van zich horen. De belangstelling voor het unieke evenement was opvallend groot!

Lees de recensie van Weblog Zwolle
Lees de recensie van De Stentor
——————————————————————————————————————————