Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Midzomernachtconcert op Haerst

juni 22 @ 8:00 pm - 10:30 pm

€22,50

Het Midzomernachtconcert op het meest idyllische plekje van Zwolle.

Vanaf 20.00u begint de vaart over de Vecht waar u aan de overkant verwelkomt wordt met muziek door Tony Roël op accordeon. Aan deze kant van de Vecht kunt u ook uw kaartje voor toegang kopen. Dit kan contant of met pin. Er zullen géén kaarten verkrijgbaar zijn in de voorverkoop, dus alleen de avond aan de kassa.

Na een korte wandeling geniet u van het koor Gioia o.l.v. Joan Jonkman, een kopje koffie met iets lekkers en neemt u plaats op uw eigen meegebrachte stoel/kruk/kussen.

Rond 21.00u beginnen we met het hoofdprogramma met o.a. een speciale uitvoering van de Koffiecantate van J.S. Bach uitgevoerd door musici van MM en solisten Agnes van Laar – sopraan, Ludwin Hiemstra – tenor en Bert van de Wetering – Bas. Na een korte pauze en changement vervolgen we het programma met werken voor koor, strijkkwartet, fluittrio en ons afsluitend Lied van Haerst.

Parkeer uw fiets tegen de hekken bij de Agnietenplas aan de Haersterveerweg . Komt u met de auto dan parkeren op de parkeerplaats plm 40 meter voorbij restaurant de Agnietenberg.

Wanneer het slecht weer is kan het concert helaas niet doorgaan. Houdt u ook de mooiweer-radar in de gaten?!

Gegevens

Datum:
juni 22
Tijd:
8:00 pm - 10:30 pm
Kosten:
€22,50

Locatie

Haersterveer
Haersterveerweg
Zwolle,
+ Google Maps