Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Afstudeerconcert Rachel Munneke – Master Koordirectie

april 11 @ 8:00 pm - 10:00 pm

Het thema van het afstudeerconcert van Rachel Munneke zal zijn ‘het Requiem’, waarin delen uit Requiems uit alle stijlperiodes van de klassieke muziek ter gehore worden gebracht. Beginnend met het ‘Introïtus’ uit het Gregoriaanse requiem zullen achtereenvolgens delen uit de Requiems van Palestrina, Schütz, Purcell, Mozart en Fauré tot het Requiem van Duruflé met het laatste deel ‘In Paradisum’ klinken.

Het concert zal een informeel, educatief en interactief karakter hebben met als doel middelbare scholieren in aanraking te brengen met klassieke muziek. Het wordt een uniek concert speciaal voor- en met jongeren waar rond de 200 leerlingen in totaal van zowel het Meander College te Zwolle, het Greijdanus College te Zwolle en Stad&Esch te Meppel aanwezig zullen zijn en een actieve rol zullen vervullen.

De medewerking van MM zal bestaan uit de delen uit de Requiems van W.A. Mozart en G. Fauré, aangevuld met jongeren/studenten/musici in opleiding. Ook het Zwols Vocaal ensemble verleent haar medewerking aan dit concert.

 

 

Gegevens

Datum:
april 11
Tijd:
8:00 pm - 10:00 pm

Locatie

Plantagekerk
Ter Pelkwijkstraat 17
Zwolle, 8011 SE Nederland
+ Google Maps